Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

IMG 20171109 125018З 8 по 10 листопада у найсучаснішому виставковому експоцентрі країни відбулась головна подія індустрії гостинності - Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2017 .

Традиційно, з метою самоосвіти, підвищення професійної майстерності та популяризації професій кулінарного профілю, експофорум відвідали викладачі спецпредметів ДНЗ «ЦПТО № 1 м. Вінниці»

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2017 це:

  • найочікуваніша подія галузі;
  • проведення одразу 6 спеціалізованих виставок і експозиції, що дають можливість охопити весь спектр товарів та послуг для ресторанно-готельної індустрії. Серед них вже відомі “Ресторан Експо”, “Ресторан Прод Експо”,“Сучасний готель”, “Світ скла та посуду”, “Kiev Clean Expo”,  Вендінг Експо Київ.
  • близько 200 провідних компаній - учасниць у сфері ресторанно-готельного бізнесу з України та інших країн;
  • понад 7000 кв. м. виставкової площі;
  • широкомасштабна програма заходів.

 Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2017 – беззаперечний лідер і найважливіша подія індустрії гостинності України. Окрім знайомства з новинками галузі, гостям і учасникам заходу надавалась можливість знайти ділових партнерів, залучити інвестиції у свій бізнес, отримати інформацію про нові тенденції та технології.

За роки свого існування цей виставковий захід став не тільки оптимальним засобом маркетингу, але й місцем, де фахівці можуть спілкуватися віч-на-віч та ефективно вирішувати загальні питання свого бізнесу.

Особливий ажіотаж викликали заходи експофоруму. Чого тільки стоїли майстер-класів від шеф-кухарів італійської школи національного рівня NIP FOOD (NIP FOOD - це італійська школа національного рівня, яка консультує, проводить курси і нараховує 200 співробітників, серед яких імениті шеф-кухарі, чемпіони світу з приготування піци, кондитерських виробів, морозива і кави), які подарували відвідувачам не тільки масу приємних та "смачних" вражень про італійську кухню, але і корисні знання про їжу без глютину.

Спільний проект конгресу шеф-кухарів FONTEGRO і компанії "НОВИЙ ПРОЕКТ" був представлений в рамках української ресторанної виставки, де можна було побачити майстер-класи провідних українських шеф-кухарів, які розповідали про свої останні напрацювання та відкриття, а також  готували страви.

Під час всіх виступів було організовано онлайн трансляція на сайті конгресу, тому якщо за яких-небудь причин хтось не зміг відвідати експофорум – мали можливість підключитись онлайн.

В рамках виставки FoReCh 2017 в кухонній зоні стенду Accord Group пройшла серія майстер-класів від корпоративного шеф-кухаря Unilever Food Solutions - Мартінса Кокса. (Мартінс Кокс більше 6 років є кулінарним радником, відповідає за розвиток готелів та ресторанів, працює з ключовими клієнтами та партнерами).

Тема майстер-класів «Свіжість, смак і простота». Під час проведення майстер-класів Мартінс Кокс поділився оригінальними рецептами, готував страви і напої з використанням сифонів від австрійського бренда iSi.

Компанія GoodFood гостинно запрошувала відвідати свій стенд, де представила ряд професійного обладнання для кухні та бару.

Серед постійних учасників виставки компанія Какаомілл. Це корисний постачальник інгредієнтів високого рівня для професіоналів шоколадного, кондитерського та кулінарного виробництва. Клієнти компанії Какаомілл отримують технологічну підтримку та консультації в процесі створення та приготування виробів з цих компонентів.

Ефективні сирні рішення від Mister HoReСa.
Mister HoReca радо запрошувала на: презентацію ефективних готових рішень – сирних тарілок; приготування піци від піцейоли міжнародної мережі DOMINO’S PIZZA; майстер-клас авторських страв від переможця "Мастер Шеф" - Ольги Мартиновської.

«Світ скла та посуду» - це фарфорово-скляна майстерність, де вишукано збігаються форми та фарби. Щорічна інсталяція втішає сучасними віяннями та стилем посуду професійного та домашнього призначення. Легкі відтінки та блиск гармонічні у своїй простоті та досконалості, посуд випромінює красу і елегантність.

Крім цього, практично на кожному стенді учасників "кипіла" робота: хтось організував майстер-класи та дегустації, хтось влаштував справжнє кулінарне шоу, деякі з них зацікавлювали чудовими новинками техніки.

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу - ефективна комунікаційна площадка для плідної роботи, пошуку нових ідей та партнерів, укладення вигідних транзакцій, отримання позитивного економічного результату та професійного вдосконалення.

Продовження галереї

Матеріал підготувала

 викладач спецпредметів

 Колосінська Н.М.