Представники ДНЗ «ЦПТО № 1 м. Вінниці» відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу.
- Деталі
- Автор: Super User
-
Категорія: Домашня сторінка
-
Опубліковано: 07 листопада 2016
-
Перегляди: 787
1-3 листопада 2016 на базі виставкового центру «Київ Експо Плаза» відбувся «Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу», який привабив тисячі професіоналів у сфері ресторанного господарства.
Експофорум відвідали і працівники ДНЗ «ЦПТО № 1 м. Вінниці», які мали змогу дізнатися про нові тенденції в індустрії гостинності у світі та побачити інноваційні розробки бізнесу, а також відвідати майстер-класи.
На експозиції був представлений повний спектр товарів та послуг для ресторанів, готелів, спа-центрів, а також клінінгові обладнання.
Представники навчального закладу мали змогу ознайомитись з сучасним технологічним обладнанням та інвентарем уже відомих широкому загалу професіоналів-фірм: Мerx, Nestle, Berg Hoff, Revol, Rosle, La Rochere, «Новий проект», «Торговий дизайн», «Контакт», «Европейські технології», «Maresto», «Bartcher», «Профітекс», «Евростандарт», Piramit, «Би Эм Джи Груп» та інші.
До уваги гостей виставки був наданий посудний декор, який вразив своєю неповторністю, креативом, засліплюючим багатогранним блиском. Новітні рішення декорних трендів та посудних інсталяцій представили фірми «Мир стекла и посуды», BergHoff, «Форвард», «Промастер», «Шен», «Меркс Тим», «France Glass».
Цінителі кави та чаю мали змогу насолодитися широким вибором улюблених напоїв відомих фірм Nestle Professional, Golden Bar, Ionia, Carraro, Azersun, Gemini.
Представники ДНЗ «ЦПТО № 1 м. Вінниці» відвідали майстер-класи, де набули досвіду роботи з сучасними матеріалами, передовими та високоефективними технологіями, засвоїли нові ідеї оздоблення кулінарних виробів.
Для учасників та відвідувачів цьогорічний експофорум запам’ятався проведенням Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine». (для довідки: WorldSkills International - це міжнародний некомерційний рух, метою якого є підвищення престижу робітничих професій і розвиток професійної освіти шляхом гармонізації кращих практик і професійних стандартів у всьому світі шляхом проведення конкурсів професійної майстерності).
У конкурсі брали участь фахівці ресторанного, готельного бізнесу та кейтерингу, студенти та учні профільних вищих навчальних закладів ІІ-V ступенів акредитації, закладів професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл з кулінарного і кондитерського мистецтва у віці до 21 року.
Всеукраїнський конкурс «WorldSkills Ukraine» проводився паралельно з ІІ Міжнародним кулінарним фестивалем «ВЕSТСооkFEST-2016» за рекомендаціями Всесвітньої Асоціації Кулінарних Союзів (Worldchefs) за напрямами: арт-клас за номінаціями (попереднє виконання), практичні змагання індивідуальної та командної форм участі.
Динамічна атмосфера виставки була доповнена високою концентрацією досвіду і професіоналізму, дозволила у короткі терміни отримати перспективні контакти, унікальні ідеї, корисні навички та ефективні поради, які будуть необхідними для будь-якого фахівця даної галузі, як складова професійного вдосконалення.
Участь у Міжнародних виставках харчової промисловості – дійсно найкраща можливість ознайомлення з тенденціями розвитку галузі, яка надає молоді поштовх до творчих злетів у професії.
Матеріал підготовила Колосінська Н. М.