Тиждень професії кухарів кондитерів
- Деталі
- Автор: Super User
-
Категорія: Домашня сторінка
-
Опубліковано: 25 лютого 2016
-
Перегляди: 4788
Тиждень кулінарних професій проводився з 01.02.16 по 05.02.16 р., деприймали участь учні груп 18, 20, 21, 22, які навчаються по професії кухар; кондитер.
Мета і задачі тижня
1. Підвищення інтересів учнів до обраної професії.
2. Здійснення зв’язку теорії і практики.
3. Виховання стремління до досягнення більш високих результатів при отриманні професії кухар; кондитер.
4. Надавання можливості учням для самовираження, як особистості.
5. Виховання почуття відповідальності за доручену справу, почуття колективізму, єдності.
Заходи предметного тижня:
01.02.2016 р.
- виставка стіннівок
- виставка – продаж кондитерських виробів
- конкурс «Відгадай кросворд», де прийняли участь гр. 20 -2 учня,
гр.21 - 4 учня, гр.22 – 8 учнів
02.02.2016 р.
Відповідно до плану методичної комісії професійно-теоретичної та практичної підготовки кухарів, кондитерів з метою поглиблення та удосконалення знань, умінь і навичок , освоєння учнями сучасних методів праці з використанням новітніх технологій, удосконалення професійної підготовки і виховання конкурентоспроможних робітників та виявлення якості підготовки учнів до професії було проведено конкурс фахової майстерності по професії «Кондитер» серед учнів гр. 22.
Програма конкурсу передбачала:
- виконання теоретичного завдання;
- виконання практичного завдання.
За підсумками двох турів рішенням журі конкурсу призові місця посіли:
І місце – Удіна Марія майстри в/н Хлопюк Н.М.
ІІ місце - Байдалюк Катерина Попова Г.В.
ІІІ місце - Очеретнюк Карина
Вітаємо переможців та бажаємо успіхів в оволодінні професією!
03.02.2016 р.
Тема заходу: Інтелектуальна гра «У колі друзів»
Мета заходу: Поглибити знання учнів з різних предметів; розвивати пам'ять, логічне мислення, уміння швидко знаходити правильну відповідь; виховувати інтерес до оволодіння знаннями, повагу, почуття товариськості.
Місце проведення: Конферензала.
Участь прийняли учні гр.18, 21: команда гр.18 перемогла.
Склад команди гр. 18: Гончарова Катерина, Черевата Лілія, Базилишена Діана, Левадна Олександра, Біла Оксана.
Склад команди гр. 21: Ольхова Вікторія, Горбатюк Лариса, Павлов Олександр, Шункова Марина, Боровська Людмила.
04.02.2016 р.
Конкурс - це цікавий і дієвий метод навчання, який збагачує думки учнів уявою, а душу - адреналіном. Конкурс - це творчість учнів, політ фантазії і майстерність, це - любов до професії.
Конкурс фахової майстерності по професії «Кухар» серед учнів гр. 18, 20, 21. Програма конкурсу передбачала:
- виконання теоретичного завдання;
- виконання практичного завдання.
За підсумками двох турів рішенням журі конкурсу призові місця посіли:
І місце – Козловський Михайло гр.20 майстер в/н Краснюк Т.Я.
ІІ місце - Орлик Лєна гр. 20 майстер в/н Краснюк Т.Я.
ІІІ місце – Левадна Олександра гр.18 майстер в/н Чайковська Н.А. Ольхова Вікторія гр. 21 майстер в/н Бабчук Ж.В.
Дякуємо учениці групи №20 Кузнецовій Анастасії за активну участь по створенню фоторепортажів з подій тижня.
Вітаємо переможців та бажаємо успіхів в оволодінні професією!
05.02.2016 р.
Проведення благодійної акції «Вареники – бійцям АТО», де участь прийняли всі учні навчальних груп кулінарного профілю та майстри виробничого навчання.
Голова методичної комісії професійно-теоретичної та практичної підготовки кухарів, кондитерів С.С. Березовська
Матеріал підготувала Колосінська Н.М.



