Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

IMG 0690Тиждень кулінарних професій проводився з 01.02.16 по 05.02.16 р., деприймали участь учні груп  18, 20, 21, 22, які навчаються по  професії кухар; кондитер.

Мета і задачі тижня

1. Підвищення інтересів учнів до обраної професії.

2. Здійснення зв’язку теорії і практики.

3. Виховання стремління до досягнення більш високих результатів при отриманні професії кухар; кондитер.

4. Надавання можливості учням для самовираження, як особистості.

5. Виховання почуття відповідальності за доручену справу, почуття колективізму, єдності.

Заходи предметного тижня:

01.02.2016 р.

 - виставка стіннівок

-  виставка – продаж кондитерських виробів

 -  конкурс «Відгадай кросворд», де прийняли участь гр. 20 -2 учня,

     гр.21 - 4 учня, гр.22 – 8 учнів

 

02.02.2016 р.

Відповідно до плану методичної комісії професійно-теоретичної та практичної підготовки кухарів, кондитерів  з метою поглиблення та удосконалення знань, умінь і навичок , освоєння учнями сучасних методів праці з використанням новітніх технологій, удосконалення професійної підготовки і виховання конкурентоспроможних робітників та  виявлення якості підготовки учнів до професії було проведено конкурс фахової майстерності по професії «Кондитер» серед учнів гр. 22.

Програма конкурсу передбачала:

  - виконання теоретичного завдання;

  - виконання практичного завдання.

За підсумками двох турів рішенням журі конкурсу призові місця посіли:

І місце – Удіна Марія майстри в/н  Хлопюк Н.М.

ІІ місце  - Байдалюк Катерина     Попова Г.В.

ІІІ місце - Очеретнюк Карина

Вітаємо переможців та бажаємо успіхів в оволодінні професією!

03.02.2016 р.

Тема заходу: Інтелектуальна гра «У колі друзів»

Мета заходу: Поглибити знання учнів з різних предметів; розвивати пам'ять, логічне мислення, уміння швидко знаходити правильну відповідь; виховувати інтерес до оволодіння знаннями, повагу, почуття товариськості.

Місце проведення: Конферензала.

Участь прийняли учні гр.18, 21: команда гр.18 перемогла.

Склад команди гр. 18: Гончарова Катерина, Черевата Лілія, Базилишена Діана, Левадна Олександра, Біла Оксана.

Склад команди гр. 21: Ольхова Вікторія, Горбатюк Лариса, Павлов Олександр, Шункова Марина, Боровська Людмила.

04.02.2016 р.

Конкурс - це цікавий і дієвий метод навчання, який збагачує думки учнів уявою, а душу - адреналіном. Конкурс - це творчість учнів, політ фантазії і майстерність, це - любов до професії.

 Конкурс фахової майстерності по професії «Кухар» серед учнів гр. 18, 20, 21. Програма конкурсу передбачала:

  - виконання теоретичного завдання;

  - виконання практичного завдання.

         За підсумками двох турів рішенням журі конкурсу призові місця посіли:

І місце – Козловський Михайло гр.20  майстер в/н Краснюк Т.Я.

ІІ місце  - Орлик Лєна гр. 20  майстер в/н Краснюк Т.Я.

ІІІ місце – Левадна Олександра гр.18  майстер в/н Чайковська Н.А. Ольхова Вікторія гр. 21  майстер в/н Бабчук Ж.В.

Дякуємо учениці групи №20 Кузнецовій Анастасії за активну участь по створенню фоторепортажів з подій тижня.

Вітаємо переможців та бажаємо успіхів в оволодінні професією!

05.02.2016 р.

Проведення благодійної акції «Вареники – бійцям АТО», де участь прийняли всі учні навчальних груп кулінарного профілю та  майстри виробничого навчання.

Голова методичної комісії професійно-теоретичної  та практичної підготовки кухарів, кондитерів С.С. Березовська

Матеріал підготувала Колосінська Н.М.